Excelenta face diferenta!
close

Contact rapid

Phasellus vulputate mauris eu mattis consequat. Nunc dapibus nunc ac nulla hendrerit, quis consectetur orci viverra.

close

Formular cerere ofertă

Sed ullamcorper, mauris cursus tincidunt sagittis, mi urna auctor lectus, et lobortis massa enim egestas ligula. Sed at ex vel metus fermentum eleifend sit amet vitae massa.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Despre noi

  Firma  MIKIM specializata in productia ambalajelor din lemn are o vechime in acest domeniu de 30 de ani si vine in intampinarea cerintelor clientilor interesati cu o gama variata de produse.
  In prezent firma MIKIM este unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje din lemn din Romania, avand cumulat toate autorizarile si certificarile necesare productiei.

  Din anul 1993 firma MIKIM a inceput o afacere de familie 100% romaneasca, avand ca domeniu de activitate ambalajele din lemn, prioritatea fiind productia de paleti.
  MIKIM produce si livreaza ambalaje din lemn pentru clientii interesati de calitate, promptitudine in executie si disciplina financiara.

  In prezent firma MIKIM are implementat sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015.

  Firma MIKIM este dotata cu echipamente moderne, forta de munca specializata si calificata si are un management eficient, ceea ce a avut ca rezultat o recunoastere nationala privind calitatea produselor sale  realizate in sectiile proprii de productie.
  Marca MIKIM este inregistrata la OSIM si protejata international.

  In anul 1998 firma MIKIM a fost prima firma din Romania care a obtinut licenta EPAL (European Pallet Association) pentru producerea de paleţi din lemn, destinati pietei din U.E. şi executaţi conform documentaţiei tehnice UIC 435-2.

  Paleţii autorizaţi     sunt tratati si marcati conform Standardului International ISPM 15 si circulă neconditionat în toate tarile din lume.

  Ambalajele din lemn sunt necesare producatorilor industriali, comerciantilor, importatorilor si exportatorilor pentru a-si depozita si transporta marfa (bunurile) in conditii de siguranta.
  In anul 2004 firma MIKIM a obţinut certificare ISO 9001:2001 pentru calitatea managementului şi a produselor, iar în anul 2005 a obţinut certificarea ISO 14001:2004 pentru calitatea mediului.
  In  anul 2005 firma MIKIM a obtinut atestatul fitosanitar pentru tratarea termica a lemnului si a ambalajelor din lemn, conform conform Standardului International ISPM 15.
  Tratamentul termic trebuie sa se faca la toate produsele din lemn exportate in U.E., USA, Canada si Asia.

  Tot in anul 2005 firma MIKIM a obtinut si autorizatie pentru producerea paletilor CP, eliberata de Plastics Europe (Association of  Plastics Manufacturers).
  Paletii CP sunt folositi de catre firmele din industria chimica.

  In prezent firma MIKIM a implementat sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015.  

  Firma MIKIM ofera clientilor sai ambalaje din lemn in functie de necesitatile acestora, in serii mici, medii si mari, folosind materii prime din Romania.
  In cadrul fabriciii noastre  se produc o gama variata de ambalaje din lemn: paleti autorizati EPAL, paleti tip EUR, paleti industriali, paleti atipici, cutii sau lazi de diferite dimensiuni, containere pentru transportul terestru, maritim si aerian, care asigura integritatea produselor pe timpul transportului şi a depozitarii.
  Preturile convenabile, calitatea produselor MIKIM , livrarea prompta sunt atuurile noastre.

  Executam cutii si lazi din cherestea de rasinoase, placaj sau OSB (tip stelaje, cadre lemn,  cutii din lemn cu panouri din  OSB sau placaj, lazi si cutii cu capac sau fara capac), netratate sau tratate si marcate conform ISPM15.

  Firma MIKIM executa ambalajele din lemn dupa specificatia si desenele clientului sau conform propunerilor oferite de noi.

  Toate ambalajele din lemn sunt insotite de o declaratie de conformitate  sau un certificat de calitate, iar ambalajele din lemn tratate sunt insotite  si de un buletin de tratament care atesta ca acestea au fost  tratate si marcate conform ISPM15.

  La cererea clientilor executam si operatiuni de ambalare la sediile acestora cu solutii de ambalare  proprii, folosind materiale pentru ambalare si protectie anticoroziva de cea mai buna calitate (folie aluminiu), folii de protectie, platbanda si sisteme de ancorare ambalaje.

  De ce sa alegi firma MIKIM:

  • Este o firma profesionista, serioasa si eficienta, care executa o gama variata de ambalaje din lemn
  • Dispune de personal calificat si specializat
  • Tehnologia si produsele folosite sunt de calitate foarte buna
  • Management  modern, eficient si performant care asigura calitatea produselor  timp indelungat
  • Raspunde  prompt  la toate cererile de oferta ale clientilor
  • Produsele au pret corect
  • Preturile sunt negociabile
  • Livrarea produselor se face la timp, conform termenelor de livrare stabilite cu clientii.

  Politica firmei consta  in desfasurarea  activitatii de productie de ambalaje din lemn care sa satisfaca permanent  cerintele clientilor.

  Principale obiective ale firmei MIKIM sunt:

  • livrarea de produse conform conditiilor specificate din stoc sau pentru toti clientii la termenele stabilite
  • prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produsului, ceea ce confera incredere clientilor
  • instruirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor  pentru imbunatatirea continua a calitatii produselor noastre
  • diminuarea cantitativa, reciclarea, valorificarea si eliminarea controlata a deseurilor
  • instruirea  si motivarea angajatilor  pentru imbunatatirea continua si realizarea unei culturi a organizatiei, in ceea ce priveste calitatea si protectia mediului inconjurator
  • mentinerea si largirea sectorului de piata

  Avantajele alegerii produselor noastre :

  • Asistenta tehnica la montarea  ambalajelor industriale de mare capacitate
  • Asiguram rapiditate si calitate in executia produselor comandate
  • Beneficiati de produse fabricate din materie prima de cea mai buna calitate si executate cu grija pe utilaje moderne
  • Executarea si  livrarea in timp util a produselor  comandate
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.