Excelenta face diferenta!
close

Contact rapid

Phasellus vulputate mauris eu mattis consequat. Nunc dapibus nunc ac nulla hendrerit, quis consectetur orci viverra.

close

Formular cerere ofertă

Sed ullamcorper, mauris cursus tincidunt sagittis, mi urna auctor lectus, et lobortis massa enim egestas ligula. Sed at ex vel metus fermentum eleifend sit amet vitae massa.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Distinctii/ Diplome

  Suntem mandri sa evidentiem ca MIKIM a obtinut numeroase distinctii si diplome in recunoasterea angajamentului nostru pentru excelenta in productia de paleti si ambalaje din lemn. Aceste aprecieri vin ca rezultat al eforturilor continue de a oferi produse de calitate superioara si servicii profesioniste, consolidandu-ne pozitia si continuitatea in industrie.

  In anul 2013 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru 20 de ani de activitate, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2013, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2013 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 7 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2013, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2012 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE MEMBRU PLATINUM pentru parteneriatul cu Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2012 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 7 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2012, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2011 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 6 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2011, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2011 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL II la sectiunea – Fabricarea produselor din lemn, pluta, paie si alte materiale vegetale; Intreprinderi Mici, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2010, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2010 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 5 ani in cadrul Topului National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2010, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2010 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL I la sectiunea – Industria lemnului , celulozei si hartiei; Intreprinderi Mici, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2009, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2009 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL II la sectiunea – Industria lemnului si a produselor din lemn, a celulozei, hartiei si a produselor din hartie; silvicultura si exploatare forestiera – Intreprinderi Mici, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2008, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2009 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 4 ani in cadrul Topului National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2009, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2009 domnul IULIU MIKLOS a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru 15 ani de management performant, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2009, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2008 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 3 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2008, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2008 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL I la sectiunea – Industria lemnului si a produselor din lemn, a celulozei, a hartiei si a produselor din hartie; silvicultura si exploatare forestiera – Intreprinderi Mici, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2007, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2006 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 3 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, in cadrul Premiilor Excelentei in Afaceri 2006, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2005 firma MIKIM a obtinut DIPLOMA DE EXCELENTA pentru clasarea timp de 3 ani in Topul National al Firmelor, faza judeteana, pentru performante economice, dezvoltare dinamica, calitate si competitivitate, management performant, in cadrul Topului Excelentei in Afaceri 2005, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2005 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL III pe domeniul “Fabricarea produselor din lemn”, in cadrul Topului National al Firmelor Private 2004, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

  In anul 2005 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL I la sectiunea – Industria lemnului si a produselor din lemn – Intreprinderi Mici, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2004, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  In anul 2002 firma MIKIM a fost clasata pe LOCUL I la sectiunea – Industria lemnului, celulozei si hartiei – Microintreprinderi, in cadrul Topului Judetean al Firmelor 2001, organizat de Camera de Comert si Industrie Brasov.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.